Frukostseminarium

Att skapa lönsamma namn
Välkommen till vårens frukostseminarier!

Sugen på gratis aha-upplevelser om naming? Ta chansen att lära dig mer om hur ett strategiskt hållbart namn stärker ditt varumärke långsiktigt och bidrar till starkare lönsamhet.

Eqvarium bjuder in gäster från bland annat Sandvik och Patent- och registreringsverket (PRV) för att diskutera namngivningens mekanismer ur olika perspektiv.

Tillsammans med utvalda gäster berättar vi om hur rätt namnstrategier kan få ett företag, en tjänst eller en produkt att växa. Vilka är de vanligaste fallgroparna och vilka är de vinnande strategierna? Vilka lärdomar kan vi dra av andras misstag? Och kan man egentligen fastställa vad som är ett bra eller dåligt namn?

Innan varje seminarium bjuder vi på en enklare frukost med mingel. Ta gärna upp dina egna tankar om naming så ser vi om vi kan lösa dina utmaningar tillsammans!

Återstående datum:

10 maj Portföljtänk och strategi för företag med många varumärken. Vi välkomnar Minna Rodling, Global Brand Manager för Sandvik som berättar om strategi och struktur kring produktnamn.

Tid: 8:00-9:30
Plats: Coor Conference, Tegelbacken 4a, Stockholm

Gäst:

Minna Rodling är Global Brand Manager på Sandvik Group, med lång erfarenhet inom marknadskommunikation, branding och brand management. Har de senare åren lett ett omfattande arbete med en förnyad varumärkesplattform för koncernen.

Seminariet är kostnadsfritt men du debiteras 495kr inkl moms för avbokning mindre än 24 timmar innan seminariet. Det går bra att lämna din plats till en kollega eller vän om du får förhinder.

Begränsat antal platser, boka din plats nu!